ELS VINS

Fruit del nostre esforç

Vins ecològics elaborats amb varietats autòctones com la pansa blanca d’Alella -de les nostres pròpies vinyes- dins de la Denominació d’Origen Alella. Vins mediterranis en estat pur.  

Tots
Els nostres lots

Propostes pensades per regalar

ELS VINS

Vins Bouquet d’Alella

 

La nostra essència. Tastet honest del territori. Vins premium.

Vine i tastaras la pansa blanca d’Alella

ELS VINS

Vins Edicions Limitades

Petites vinificacions que canvien cada any per experimentar amb les varietats autòctones. Vins únics.

ELS VINS

Vins Entre Amics

Vins fàcils i sense pretensions. Vins bàsics.

Bouquet d’Alella es defineix segurament per elaborar vins amb la varietat insígnia de la DO Alella, la Pansa Blanca. La pansa blanca d’Alella -varietat de raïm que al Penedès anomenen xarel·lo- és una varietat que es cultiva molt a la zona que delimita la DO, a la comarca del Maresme i del Vallès Oriental. Entre el mar i la serralada prelitoral s’estenen algunes hectàrees de pansa blanca d’Alella.
La majoria dels sòls de la denominació d’origen Alella dedicats al conreu de raïm ho fan en sòls de sauló, amb una bona capacitat de retenir l’aigua i amb una estructura arenosa i fàcil de treballar-la. El sauló té un drenatge que fa que el cep produeixi poc raïm i, per tant, els cellers puguin elaborar vins de pansa blanca o, com el cas de Bouquet d’Alella, amb cupatge amb garnatxa blanca, d’alta qualitat.
Els vins elaborats amb pansa blanca tenen bona fruita blanca d’os, notes florals i algun punt cítric. També destaquen les aromes a ametlles verdes i el punt salí per la proximitat de les vinyes al mar.

Podem afirmar que la Pansa blanca és la varietat de raïm plantada més propera a Barcelona, cosa que fa que puguem parlar dels vins de Pansa blanca com els vins de Barcelona. Bouquet d’Alella també elabora vins amb garnatxa negra, sirà o amb una altra varietat típica de la zona, en aquest cas negra, la Mataró -monestrell-. Si vols gaudir d’un bon esmorzar entre vinyes o d’un pícnic entre vinyes, vine a visitar-nos. No només podràs gaudir d’unes vinyes al centre pràcticament d’Alella, sino que  podras tastar els nostres vins ecològics de pansa blanca, de pansa rosada, de garnatxa o de sirà. Si simplement et ve de gust degustar aquesta pansa blanca única i ecològica d’Alella vine al nostre Wine Bar i disfruta d’un entorn privilegiat a 10 minuts de Barcelona.