CULTURA DEL VI

Festival Bouquet d’Alella

Festival Bouquet d’Alella

 

Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella 2019 és una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella, el festival va tenir lloc el 13 de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevindrà la més dolça de les emocions. Benvinguts a la DO Alella.

Benvinguts a la DO Alella.

………………………………………………………………………………………………………………………………

PROGRAMACIÓ

LA CITTÀ INFINITA / PERFORMACE LÚDICA
Dissabte, 13 de juliol, a partir de les 16h al Celler Bouquet d’Alella
Horari sessions de joc: 16:00-17:00 // 17:15-18:15 // 18:30-19:30
Activitat infantil a partir de 4 anys

Entrada 8€

Com vols que sigui la teva ciutat? A través de la performance lúdica, participativa i sostenible de «La città infinita», les nenes, els nens i sus families col·laboren junts per aconseguir una nova idea de ciutat. La città infinita és un joc constructiu amb materials industrials reciclats, principalment fusta. Així, l’activitat esdevé un espai que afavoreix el treball en grup i la participació d’infants i adults partint d’una mirada creativa cap a un concepte de ciutat sostenible.

………………………………………………….

HALLDOR MAR / CONCERT
Dissabte, 13 de juliol, a les 22h, al Celler Bouquet d’Alella
Entrada 18€

Tot i tenir sang islandesa, Halldor Mar ha demostrat estar molt arrelat a la cultura catalana. Al seu primer àlbum, ‘Winds’, va reformular en anglès coneguts temes de “la nova cançó”, reinterpretant clàssics de Joan Manel Serrat, Jaume Sisa o Raimon, entre d’altres.
El seu darrer treball discogràfic, “Records”, és un disc íntim, ple de moments i records d’infància, experiències traumàtiques i vivències personals però, a la vegada, universals. L’àlbum inclou 9 cançons originals, 3 en anglès i 6 en català, i 2 versions, una d’en Llach i una altra d’en Sisa. “He composat en català per primer cop, una experiència nova i emocionant i, també cal dir-ho, complicada. Un repte. Un agraïment a tantes persones que m’han acollit…”.
Al 2018 en Halldor Mar es va convertir en un dels personatges més estimats a Catalunya gràcies al programa de TV3 “Katalonski”. El músic, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana però que ha après el català i als quals aquesta decisió els ha canviat la vida. Com diu la cançó que el Halldor ha fet per a la sintonia del programa: “No hi ha estranys en aquest món, només amics que encara no has conegut.”.

………………………………………………………………………………………………………………………………

L’ESPAI

El Celler Bouquet d’Alella

Ubicat a l’interior de la preciosa masia de Can Boquet, ja documentada el segle XIV, una finca que s’ha mantingut en mans de la mateixa família de forma ininterrompuda al llarg de més de cinc segles. Un espai d’elevat valor històric: la seu del celler, d’estil gòtic, està situada a tocar del nucli urbà d’Alella i envoltada de vinyes. La tradició de l’espai conviu amb els últims avenços tecnològics per tal d’aconseguir produccions limitades de vins d’agricultura ecològica, de qualitat i amb molta personalitat.

………………………………………………………………………………………………………………………………

GASTRONOMIA

Un any més volem refermar la nostra aposta pel producte local i autòcton i, a la vegada, el nostre compromís amb la qualitat, la tradició, la proximitat i la innovació. Juntament amb el restaurant El Nou Antigó, posem a la teva disposició una oferta gastronòmica d’arrel tradicional, amb vocació contemporània i íntimament arrelada a l’entorn. Receptes elaborades sense pressa i amb tota la passió del món. A partir de les 17h tindrem berenar per als menuts. I a partir de les 20h, a més de conèixer els nostres vins, abans i després del espectacle podràs sopar sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons.

El Nou Antigó
www.elnouantigo.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

FLORISTERIA

Com cada any el festival té la col.laboració del GARDEN ARENAS d’Alella. L’espai va tenir doncs el toc de la seva floristeria amb un estil fresc i actual.

Garden Arenas
www.gardenarenas.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

ORGANITZADORS

Bouquet d’Alella
Projecte familiar impulsat l’any 2010. Va néixer amb l’objectiu de recuperar la producció de vins de qualitat, elaborats amb varietats autòctones, a Can Boquet, masia familiar datada del segle XIV i amb una llarga tradició vitivinícola. La finca compta amb 13 hectàrees de vinyes de més de 25 anys, plantades entre els municipis d’Alella, Teià i Vilassar de Dalt. Les varietats blanques que s’hi cultiven són la pansa blanca i la garnatxa, mentre les negres són la syrah, la garnatxa negra, el cabernet sauvignon i el monastrell.

………………………………………………………………………………………………………………………………

INFORMACIÓ

Data:
Dissabte 13 de juliol

Horaris:
Obertura de portes tarda: 16h.
La Città Infinita: 16:00-17:00 // 17:15-18:15 // 18:30-19:30
Sopars a partir de les 20h.
Concert Halldor Mar: 22h.

Localització:
Bouquet d’Alella S.L.
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
(Carretera BP 5002 El Masnou-Granollers km 2,5)
08328 Alella BCN

Tel: 93 555 69 97 / 626 68 31 54
Mail: enoturisme@bouquetdalella.com
Pàgina web: www.bouquetdalella.com

Preus:
– La Città Infinita – 8€
– Halldor Mar – 18€
– Aforament limitat

Venda d’entrades
A partir del 17 de maig als següents punts de venda:

Oficina de Turisme d’Alella
www.koobin.com

Links
La città infinita
Halldor Mar
El Nou Antigó
Festival Bouquet d’Alella
Festival d’Estiu d’Alella

………………………………………………………………………………………………………………………………

Organitza

logos_festival_bouquet

 

Col·labora

 

Amb el suport de

……………………………………………………………………………………………………………………