Grazing Board & Vi

60,00 IVA inc.

Vols aprendre l’art de fer Grazing Boards (taules d’aperitiu gourmet)? Després d’una copa de benvinguda amb un vi Bouquet d’Alella, començarem el nostre taller pràctic i interactiu de la mà de l’empresa The Board Barcelona a on aprendràs consells i trucs per crear una taula formatges i embotits impactant i deliciosa a casa.

Utilizant el seu exclusiu mètode per crear Grazing Boards, construiràs la teva pròpia “Grazing Box” (Caixa de fusta, 17x17cm) amb els ingredients triats per a l’ocasió, que podras gaudir després del taller o te’ls podràs endur a casa. A més a més, durant el taller també podràs gaudir d’un tast de 2 vins exclusius Bouquet d’Alella.

El preu inclou:

  • Taller guiat per un membre de l’equip de The Board Barcelona per crear una bonica taula de fulla de palma, que podràs emportar-te al final del taller.
  • S’utilitzaran 3 formatges artesanals, així com embotits gourmet.
  • Copa de benvinguda.
  • Tast de 2 vins realitzada per una persona del equip de Bouquet d’Alella.
  • Tots els productes i utensilis estan inclosos en el taller.

Al final de la sessió, la taula s’empaquetarà i es col·locarà en una caixa perquè pugui ser transportada fàcilment a casa o si prefereixes pots gaudir-la en el celler amb una copa de vi.

No cal experiència prèvia! Hem planificat i dissenyat amb cura aquest taller per guiar-te a través del procés de construcció de la taula pas a pas.

Si us plau, avisa’ns si ets vegetarià en fer el pagament.

Durada: 1 hora i 30 min

Hora: 11.00 h

Data: 19 d’Octubre.